baretta, people in public & uptown.

In 2011 nam ik samen met Benno Bron twee winkels over van het bedrijf waar we beiden al geruime tijd werkzaam voor waren. Een vrij uitdagende challenge, zo midden in de inmiddels bekende financiële crisis. Al wisten we dat toen nog niet. Helaas.

Met heel veel passie (en wat welbekend bloed, zweet en een traan) hebben we vooralsnog het hoofd boven water weten te houden met Baretta Jeans en People In Public. Hebben we geprobeerd de winkels voor te bereiden op een new era, en zijn we continu en vooral volop in beweging om te overleven. En als het even kan te bouwen aan de toekomst.

Die toekomst ligt onder andere bij UPTOWN. Een nieuwe shop die wij samen met een derde compagnon (Lars Luttik) openden in de Prinsestraat in Den Haag. Een winkel op een zogenaamde bestemmingslocatie, waarin we merken voeren die nét wat volwassener, cleaner en anders zijn dan wat ‘de rest’ doet. In een prachtige winkel. Gebied de eerlijkheid mij in alle bescheidenheid te zeggen.

Vorig jaar lanceerden we de officiële Baretta Jeans webshop, wat mede dankzij de felbegeerde Deus-caps een soort instant succes bleek te zijn. Nu de taak (én de uitdaging) om deze webshop verder uit te bouwen. En onze klanten in het hele land te kunnen voorzien van alleen de allermooiste collecties van alleen de allertofste labels.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s