DJ’s, events en consultancy.

Na ruim 15 jaar behoorlijk actief geweest te zijn als DJ BigBooming Bart in het Nederlandse nachtleven, besloot ik in 2014 mijn koptelefoon aan de spreekwoordelijke wilgen te hangen. Althans, wat betreft het draaien op housefeesten, clubavonden of festivals. Een mooi en goed georganiseerd bedrijfsfeestje of ander mooi besloten event sla ik natuurlijk niet af.

Het draaien van commerciële muziek leerde ik in Dansgelegenheid ‘De Tempel’ in Den Haag. Van grootmeesters Rick Romijn, Stephan Koot en Dim Paulson. Alles draaide om de juiste platen, op het juiste moment. Dat ook echt kunnen mixen, dat kwam later wel. Ik leerde draaien voor groot publiek. Om de mensen te pleasen. Om er een mooie avond van te maken.

Na de Tempel kwam de AStA. De legendarische en altijd uitverkochte studentenavonden met DJ Bou en DJ Vinnie. Maar ook de houseavonden. Kinky Beatz met Fedde le Grand en Erick E. En niet veel later het succesvolle DJ’s & Drums met goede vriend, DJ én drummer van Di-rect: Jamie Westland. Maar ook de mooie avonden in de Danzig, Club OneFour en Silly Symphonies: het was een mooie tijd.

Al die ervaring neem ik nu zoals gezegd graag mee naar de betere bedrijfsevenementen. Of de besloten feesten bij bijvoorbeeld Strandclub Doen. Samen met saxofonist Boris DeLuxe (van Haagse band Splendid!) zetten we ieder seizoen weer menig bedrijf in vuur en vlam. Van kleine, intieme partijen tot aan events van 2000 man: het wordt gegarandeerd een feestje.

Voor meer informatie en aanvragen voor beschikbaarheid gebruik je het contactformulier op de homepage.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s