één woord zegt meer dan 1000 beelden.

Naast muziek en fashion, één van mijn andere grote liefdes. Het schrijven. Van teksten, inderdaad. Wat ooit begon met een oldskool weblog, werd uiteindelijk BigBooming Media. Een bedrijfje dat veel meer doet dan alleen de teksten voor een bedrijf verzorgen.

BigBooming Media was gedurende 6 jaar eigenaar en content manager van het toonaangevende blog Fashionminded en deed jarenlang alle tekstuele uitingen van onder andere Jeansonline en Label 54. Schreef columns voor branche-organisatie Inretail en verzorgde en adviseerde op het gebied van social media voor diverse vooraanstaande kledingmerken.

Nog steeds ben ik actief voor diverse mooie bedrijven (de social content en marketing related activiteiten voor MaMa Kelly in Den Haag en Amsterdam), en richt ik me bovendien op het freelance schrijven van copy en maken van content voor Boomerang Create. Voor grote namen als Heinz, ING, KLM en bijvoorbeeld Heineken. Waarmee ‘we’ in april 2015 zelfs een Zilveren Spinaward wonnen voor de #TWELFTAL-campagne tijdens het WK in Brazilië. Een idee van Boomerang, waarin ik een bescheiden rol mocht spelen.

Ook op zoek naar teksten met een nét even wat andere invalshoek? Copy voor in principe wat-dan-ook? Of advies op het gebied van social media en strategieën voor jouw bedrijf? Het contactformulier op deze site brengt je wellicht een stapje dichter in de juiste richting.

Opdrachtgevers:

– Boomerang Create
– MaMa Kelly
– Rebel Horeca Groep
– Clevergig
– In Retail
– Van Dijk Waalwijk
– MaMa Kelly Amsterdam
– Kultivate
– Jeansonline
– Label54
– UMAMI by Han
– Dimperium
– Strandclub WIJ
– Toujours Haarlem

…en natuurlijk many more.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s